ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Contact Despre noi
Menu

Mutare mobilă

 

Cea mai mare parte din procesul de relocare o reprezinta mutarea obiectelor de mobilier. Cu noi poti sta linistit! Obiectele tale dragi sunt transportate in siguranta si vor ajunge intotdeauna punctual la destinatie.

Mutare mobila Mutare mobila

Dezasamblare

Prima etapa este, evident, dezasamblarea cu grija a pieselor de mobilier. Astfel, acestea vor ocupa mai putin loc si vor fi mai putin susceptibile accidentelor in timpul manipularii.

Mutare mobila Mutare mobila

Ambalare

Pasul urmator il reprezinta ambalarea cu grija a tuturor obiectelor ce necesita relocare si incarcarea cutiilor in vehicule.

Mutare mobila Mutare mobila

Transport

Pentru transportul bunurilor luam intotdeauna in calcul toate modalitatile de transport, pentru ca obiectele tale dragi sa ajunga la tine in cel mai scurt timp!

Mutare mobila Mutare mobila

Asamblare

Odata ajunsa la destinatie, mobila va fi reasamblata cu grija si functionalitatea ei va fi inspectata pentru a ne asigura ca am asamblat-o perfect! Tie iti mai ramane doar sa te bucuri de noua ta locuinta.

Mutarea mobilei nu trebuie sa fie un chin. Poate fi extrem de simpla pentru tine, ca si cum ai avea o bagheta magica. Curios ce putem face pentru tine?

Scrie-ne